Your Cart

Fri frakt fra 1600kr

Kjøp nå, betal senere

Informasjon om Culinae / Nettpris konkurs

Kjære kunde,

Re: ENDRING I SELSKAPETS EIERSKAP

Fra juni 2022 vil Culinae ASs bli drevet av Direct House Engros as, et aksjeselskap med organisasjonsnummer 925 912 751.

Culinae AS drev en nettside med domene www.nettpris.eu og begjærte seg selv konkurs 06.04.2022. Direct House Engros as vil ikke kunne påta seg reklamasjoner i forbindelse med solgte varer fra Culinae, men vil kunne hjelpe med service osv.

Det lovlige grunnlaget som det nåværende selskapet behandler dine personopplysninger faller inn under artikkel 6(1)(b) i EUs personvernforordning («GDPR») og slik lovlig grunnlag og databehandling vil ikke endres ved overtagelse av selskapet. I tillegg, hvis du har abonnert på å motta kommunikasjon fra GDPR forblir uendret.

Mvh Direct House Engros AS

Spørsmål og svar

Jeg har motatt epost eller sms jeg ikke vil ha

Ved overtagelse av registeret til Culinae AS viser det seg desverre at informasjonen om avmeldinger av nyhetsbrev er mangelfull. Vi ønsker selvfølgelig ikke å sende epost / reklame til kunder som ikke ønsker det. 

Nederst i mailen du har motatt har du en link som sier «unsubscribe», trykker du på den er du umiddelbart utmeldt nyhetsbrev og vil aldri få epost fra oss igjen med mindre du ber om det på ny. 

Du kan også ta kontakt med oss på facebook, på chat på siden her eller  via kontaktskjemaet i menyen på denne siden. 

Jeg har problemer med produkter kjøpt av nettpris/ Culinae AS

Ta kontakt med oss via chat eller kontakt oss skjema i menyen på denne siden. Vi hjelper deg så langt det lar seg gjøre. 

Vi har ingen juridisk forpliktelse til varer kjøpt av Nettpris / Culinae AS men vi ønsker fornøyde kunder også i fremtiden. 

Culinae AS skylder meg penger / refusjon / retur

Vi kan desverre ikke hjelpe med dette. Det eneste vi kan anbefale deg er å prøve å komme i kontakt med Culinae AS tidligere styremedlemmer per telefon. 

Har du produktspørsmål eller problemer med ditt produkt skal vi hjelpe deg så langt vi kan. Ta kontakt med oss på chat eller via kontakt oss skjema i menyen på toppen av siden. 

Rask leveranse

Alle bestillinger mottatt før kl 14 sendes samme dag!

Prisgaranti

Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal få de beste prisene.

Sikre betalingsløsninger

Alle våre betalingsløsninger som Faktura, Vipps og Kortbetaling er sikre og vel anerkjente.

14 dagers returrett

Vi følger Norges og EU sine standarder for angrerett og returrett.