400 000 tonn mat forsvinner hvert år!
Visste du at det er så mye lille Norge kaster hvert år!?*
Visste du at det er så mye lille Norge kaster hvert år!?*
Matsvinn omfatter alle nyttbare deler av mat produsert for mennesker, men som enten kastes eller tas ut av matkjeden til andre formål enn menneskeføde, fra tidspunktet når dyr og planter er slaktet eller høstet.
Det finnes mange måter å redusere personlig matsvinn. De tradisjonelle måtene for oppbevaring av mat fungerer beviselig ikke godt nok. Vi trenger noe mer!
Leser du videre kan vi fortelle deg om èn måte å gjøre det på
Vakuumering av mat forlenger levetiden samt farge og kvalitet er bedre. Vakuumering egner seg både for oppbevaring i kjøleskap og fryser. Du kaster mindre mat, det er plassbesparende og ikke minst sparer du penger.
Vakuumering reduserer kraftig vekst av bakterier og virus da tilgangen til luft blir fjernet helt eller kraftig redusert.
Les mer og bestill herKvaliteten på vakuumposene du skal vakuumere maten i har enormt mye å si for resultatet.
Våre poser er meget holdbare og sørger for kraftig forsegling og mindre sansynlighet for punktering.
Posene kan både brukes til soues vide, frysing og koking.
Leveres i ruller à 20 X 300 CM .
Tips: Posene kan gjenbrukes!
Nå kan du også bidra til å redusere matsvinn ved å bevare din egen mat bedre.
I en begrenset periode får du 1 stk Sogo vakuumpakkemaskin for kun kr 990,-
Se video for å lære mer!
Ekstra vakuumposer (rull – 20 x 300cm) tilgjengelig for kr 99,-
Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal få de beste prisene.
Alle våre betalingsløsninger som Faktura, Vipps og Kortbetaling er sikre og vel anerkjente.